BMI Srbija | Elastovill E-KV-4 S
15671
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15671,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Elastovill E-KV-4 S

Elastovill E-KV-4S je hidroizolaciona traka za varenje sa uloškom od 250 gr nepoderivog poliesterskog filca. Uložak je obostrano obložen bitumenom koji je oplemenjen elastomerom. Gornja strana je posuta škriljcem, a donja lako sagorivom folijom za brzo zavarivanje.Postupak proizvodnje i sopstvena kontrola kvaliteta, sertifikovani su prema standardu EN ISO 9001.

 

Elastovill E-KV-4S je pogodan kao završni (gornji) sloj u višeslojnom sistemu za hidroizolaciju krovova, prema EN 13707 i stoga se koristi i u novogradnji i kod saniranja ravnih i nagnutih krovova, u visokogradnji, niskogradnji i kod industrijskih objekata. Ova traka se posebno preporučuje kod konstrukcija gde se očekuju veća termička pomeranja podloge (lake krovne konstrukcije, termička opterećenja, širenje i nestajanje betona, spojna mesta, pukotine od rastezanja, itd.). Lepljenje se pretežno vrši zagrevanjem plamenom, po pravilu ravnomerno celom površinom.