BMI Srbija | Elastovill E-KV-4
15666
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15666,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Elastovill E-KV-4

Elastovill E-KV-4 je hidroizolaciona traka za varenje sa uloškom od 250 gr nepoderivog poliesterskog filca, obostrano obloženog slojevima elastomernog bitumena. Gornja strana je posuta finim posipom, a donja je obložena lako sagorivom folijom, za brzo i lako zavarivanje. Postupak izrade i sopstvena kontrola kvaliteta, u potpunosti su u saglasnosti sa standardom EN ISO 9001.

 

Elastovill E-KV-4 prikladan je kao jedan od slojeva u višeslojnim hidroizolacionim sistemima, i zbog toga se koristi kako u novogradnji tako i kod saniranja ravnih i nagnutih krovova, u visokogradnji, niskogradnji i kod industrijskih objekata. Ova traka se posebno preporučuje tamo gde se očekuju veća termička pomeranja podloge (konstrukcije lakih krovova, termička opterećenja, curenje i nestajanje betona, spojna mesta, pukotine od rastezanja, itd.). Lepljenje se pretežno vrši zagrevanjem plamenom tačkasto ili celom površinom, shodno zahtevima.