BMI Srbija | Isovill DUO-2
15728
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15728,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Isovill DUO-2

Isovill DUO-2 ispunjava uslove postavljene od strane Nemačkog pravilnika “ZTVBEL-B deo 2” za hidroizolaciju mostovnih konstrukcija, hidroizolaciju sistema sa polimer modifikovanim izolacionim trakama u dvoslojnom sistemu. Postojan kvalitet trake je zagarantovan i nadzire se sistemom striktne kontrole kvaliteta kao i nezavisnom kontrolom kompanije TFVA iz Graca. Proces proizvodnje i fabrička kontrola kvaliteta su sertifikovani prema standardu EN ISO 9001.

 

Isovill DUO-2 poseduje odličnu otpornošću na smicanje, prijanjanje za podstrukturu kao i dobru sposobnost premošćavanja naprslina na podlozi. Poliesterski flis na gornoj strani trake sprečava podizanje premazanog bitumena prilikom postavljanja vrućeg valjanog asfalta kao i protiv pojave derformacije sloja membrane.

 

Isovill DUO-2 se koristi kao završni sloj, postavlje se preko Isovill DUO-1, odnosno odmah ispod vrućeg valjanog asfalta. Postavljanje podrazumeva varenje po punoj dužini trake sa višeplamenskim gorionikom u sladu sa zahtevima pravilnika ZTV-BELB deo 2.