BMI Srbija | Pormex Rapid ZTV
15760
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15760,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Pormex Rapid ZTV

Pormex Rapid ZTV proizveden je kao rastvarač od biranih vrsta bitumena i posebnih spojeva ugljenohidrata kao rastvarača i kao takav je brzosušeći. Postupak izrade i sopstvena kontrola certifikovani su prema standardu EN ISO 9001.

 

Pormex Rapid ZTV je brzosušeći osnovni premaz koji se koristi kao sredstvo za bolje prianjanje hidroizolacije sa bitumenskim i polimerbitumenskim trakama za izolaciju građevina, krovova itd. na poroznim, po pravilu mineralnim ili metalnim podlogama. Površina mora biti suva, čista i bez slobodnih čestica materijala, prljavštine, zemlje, ulja ili drugih nečistoća.

 

Nanošenje se izvodi prskanjem ili razmazivanjem četkom ili valjkom. Kod nanošenja u zatvorenim prostorima potrebno je voditi brigu o dobrom provetravanju. Kante sa neiskorišćenim materijalom dobro zatvoriti da bi se izbeglo moguće isparavanje rastvarača.